Tentang Kami

Diadegkeun dina taun 2008, Smida mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun konsultasi solusi R&D, manufaktur, penjualan, ogé jasa saatos penjualan. Smida parantos dibéré sertipikat pendaptaran mérek dina basa Cina sareng Inggris sareng dilisensikeun nganggo impor sareng ékspor langsung sacara mandiri.

Anggota tim inti urang sadaya ngagaduhan langkung ti sapuluh taun ka pangalaman industri. Misi kami nyaéta pikeun janten produsén peralatan anu saé ku ngadukung prinsip â desain anu alus sareng manufaktur anu sénsitip, sareng ngadamel nilai pikeun konsumén urang kalayan produk kualitas sareng jasa profésional dumasar kana gotong -oyong win-win. Sareng sadaya usaha, urang milarian pikeun nyayogikeun jasa anu palanggan.

Samentara éta, kami nyekel kualitas produk salaku nilai inti urang. Kami yakin yén perusahaan manufaktur utama bakal ngadominasi sektor manufaktur di masa depan sareng yén perusahaan sapertos bakal beuki nyéépasi mobilasi pikeun nyumponan kabutuhan produksi. Nalika beuki loba perusahaan nganggo peralatan, stabilitas peralatan bakal janten penting pisan. Di Smida, kami janten tanggung jawab pikeun ngadesain peralatan kalayan stabilitas anu saé sareng operasi anu gampang pikeun nyumponan sarat produsén pinter.

Salaku alat kami parantos diuji, dibeli dina jilid, sareng dianggo ku sababaraha usaha utama kanggo jangka panjang, urang yakin yén éta tiasa nyayogikeun syarat anjeun pikeun peralatan kualitas. Janten, pilih kami, anjeun bakal kéngingkeun profesionalisme sareng karapihan pikiran! Kami ngarepkeun nguping ti anjeun â € ¦