Tentang Kami

Didirikeun taun 2008, Smida mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun konsultasi solusi otomasi R&D, pabrik, penjualan, ogé jasa saatos penjualan. Smida hasbeen masihan sertipikat pendaptaran mérek dina basa Cina sareng Inggris sareng dilisensikeun ku impor sareng ékspor sacara mandiri.

Anggota inti tim kami sadayana ngagaduhan langkung ti sapuluh taun pangalaman industri. Misi kami mangrupikeun produsen pabrik anu hadé ku ngajénkeun prinsip rarancang anu rumit sareng manufaktur anu nuraniâ, sareng nyiptakeun palanggan pikeun nilai produk sareng produk anu berkualitas dumasar kana win-wincooperation. Kalayan sagala tarékah urang, urang narékahan pikeun nyayogikeun palanggan pikeun layanan anu berkelanjutan.

Samentawis éta, kami nyepeng kualitas produk salaku nilai inti kami. Kami yakin yén pabrik utama bakal ngadominasi séktor manufaktur di mangsa hareup sareng yén pelaku usaha bakal langkung seueur nganggo otomatisasi pikeun minuhan produksi. Nalika beuki seueur perusahaan nganggo alat, stabilitas barang-barang bakal janten penting pisan. Di Smida, kami nyandak salaku tanggung jawab kami pikeun ngararancang alat-alat kalayan stabilitas anu luhur sareng gampang operasi inorder kanggo nyumponan pasaratan pabrikan pinter.

Kusabab peralatan kami parantos diuji, dipésér dina jilid, sareng dianggo ku sababaraha perusahaan utama jangka panjang, kami yakin yén éta tiasa nyumponan kabutuhan alat-alat kualitas anjeun. Janten, pilih kami, sareng anjeun bakal kéngingkeun profesionalisme sareng perdamaian! Kami ngarepkeun ngupingan ti anjeun â € ¦



Visit SMIDA online