Diadegkeun dina taun 2008, Smida mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun konsultasi solusi R&D, manufaktur, penjualan, ogé jasa saatos penjualan. Smida parantos dibéré sertipikat pendaptaran mérek di Cina sareng Inggris sareng dilisensikeun nganggo impor sareng ékspor langsung mandiri. Anggota inti tim sadayana gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman industri. Misi kami nyaéta pikeun janten produsén peralatan anu saé ku ngadukung prinsip â desain anu alus sareng manufaktur anu sénsitip, sareng ngadamel nilai pikeun konsumén urang kalayan produk kualitas sareng jasa profésional dumasar kana gotong -oyong win-win. Sareng sadaya usaha, urang milarian pikeun nyayogikeun jasa anu palanggan.

Maca deui